Friday, 1 February 2013

Link page di facebook

Salam sejahtera rakan2, anda juga boleh "like" dan berinteraksi dengan saya di page Facebook "Pengurusan hutang kad kredit". Maaf lama tak kemaskini informasi di sini.

 https://www.facebook.com/pengurusankadkredit

Tuesday, 10 July 2012

Kenapa tak pergi AKPK saja

AKPK membantu selesaikan masalah kad kredit anda dengan SYARAT sama ada kad kredit itu telah disenarai hitam ataupun kad sudah sampai limit (sama ada masih valid ataupun tidak), pemegang kad kredit sama sekali TIDAK BOLEH menggunakan kad sehingga selesai bayaran hutang kepada bank.


Kami di E Save Marketing memberi alternatif dengan melangsaikan hutang tersebut dan menjadikannya Easy Payment Plan. Kad masih boleh guna (mana tahu untuk kecemasan). Pilihan di tangan anda.

Tuesday, 26 June 2012

Puasa dah dekat

Puasa sudah semakin hampir, persiapan untuk Hari Raya Aidilfitri memerlukan duit. Janganlah tambah beban, gali lubang sana tutup lubang sini. Kalau kecilkan bayaran kad kredit, boleh gunakan duit untuk buat persiapan. Jangan berlengah lagi, jom tukarkan bebanan hutang kad kredit jadi installment bulanan yang lebih murah.

Sunday, 17 June 2012

Nak jadi ejen

Ramai orang telefon tanya boleh jadi agent ke tidak. Boleh, nak buat part time, full time pun tak apa. Tak ada nak kumpul2 orang macam MLM pun. Atas usaha kita. Rajin buat, dapat lah lebih. Kalau berminat nak jadi ejen boleh hubungi saya.

Saturday, 16 June 2012

Kenapa E Save Marketing

Kami di E SAVE akan membantu menyelesaikan masalah KAD KREDIT anda.
Konsep yang gunakan oleh syarikat adalah berbentuk "EASY PAYMENT" yang mana anda boleh memilih untuk membuat bayaran ansuran dari 12,18,20,24,30 dan 36 bulan. Bayaran tetap pada bank, bukan kepada syarikat. Tugas kami hanya bantu menukarkan hutang menjadi EPP. Bukan along ya. he he

Contoh penjimatan 

       NORMAL / BANK    E SAVE MARKERTING
 Bayaran Minima /bulan       RM 500.00 RM 277 @ RM 50 (5%) 
 Selesai Bayaran89 Bulan @ 7-8 Tahun    36 Bulan @ 3 Tahun
 Bayaran Tunggakan (interest)        RM 140.00              RM 3.40 
 
  • Pengurangan bayaran bulanan sehingga 44.44%
  • Jimat sehingga 7.5% setahun
  • Kelulusan 100%
  • Bayaran ansuran bulanan melalui BANK KAD KREDIT anda

Friday, 15 June 2012

Pejabat E Save Marketing

Alamat pejabat E Save Marketing :


no. 9-2, Jalan Metrowangsa,
seksyen 2 Wangsa Maju,
Kuala Lumpur.
(Atas Pasaraya KK Mart,berhampiran jusco dan LRT wangsa maju)

Rujuk pada peta
https://maps.google.com.my/maps?hl=en 

Agent Code saya : A2644

Tuesday, 12 June 2012

Hutang besar, biar papa asal bergaya





Antara punca hutang besar sebab ni lah. Interest berganda, lewat bayar ada tambahan lagi.