Tuesday, 26 June 2012

Puasa dah dekat

Puasa sudah semakin hampir, persiapan untuk Hari Raya Aidilfitri memerlukan duit. Janganlah tambah beban, gali lubang sana tutup lubang sini. Kalau kecilkan bayaran kad kredit, boleh gunakan duit untuk buat persiapan. Jangan berlengah lagi, jom tukarkan bebanan hutang kad kredit jadi installment bulanan yang lebih murah.

Sunday, 17 June 2012

Nak jadi ejen

Ramai orang telefon tanya boleh jadi agent ke tidak. Boleh, nak buat part time, full time pun tak apa. Tak ada nak kumpul2 orang macam MLM pun. Atas usaha kita. Rajin buat, dapat lah lebih. Kalau berminat nak jadi ejen boleh hubungi saya.

Saturday, 16 June 2012

Kenapa E Save Marketing

Kami di E SAVE akan membantu menyelesaikan masalah KAD KREDIT anda.
Konsep yang gunakan oleh syarikat adalah berbentuk "EASY PAYMENT" yang mana anda boleh memilih untuk membuat bayaran ansuran dari 12,18,20,24,30 dan 36 bulan. Bayaran tetap pada bank, bukan kepada syarikat. Tugas kami hanya bantu menukarkan hutang menjadi EPP. Bukan along ya. he he

Contoh penjimatan 

       NORMAL / BANK    E SAVE MARKERTING
 Bayaran Minima /bulan       RM 500.00 RM 277 @ RM 50 (5%) 
 Selesai Bayaran89 Bulan @ 7-8 Tahun    36 Bulan @ 3 Tahun
 Bayaran Tunggakan (interest)        RM 140.00              RM 3.40 
 
  • Pengurangan bayaran bulanan sehingga 44.44%
  • Jimat sehingga 7.5% setahun
  • Kelulusan 100%
  • Bayaran ansuran bulanan melalui BANK KAD KREDIT anda

Friday, 15 June 2012

Pejabat E Save Marketing

Alamat pejabat E Save Marketing :


no. 9-2, Jalan Metrowangsa,
seksyen 2 Wangsa Maju,
Kuala Lumpur.
(Atas Pasaraya KK Mart,berhampiran jusco dan LRT wangsa maju)

Rujuk pada peta
https://maps.google.com.my/maps?hl=en 

Agent Code saya : A2644

Tuesday, 12 June 2012

Hutang besar, biar papa asal bergaya





Antara punca hutang besar sebab ni lah. Interest berganda, lewat bayar ada tambahan lagi.


Monday, 11 June 2012

Kenapa, tak percaya?

Ala, sama aje kalau aku bayar bulan2 macam biasa pada bank. Encik, interest kad kredit sentiasa bertambah. interest setahun 18%. Ingat tu


Monday, 4 June 2012

Kadar interest akan dinaikkan

Bank-bank tempatan telah mengambil langkah untuk menaikkan "balance rate" untuk pembayaran yang lambat. tambah lagi la beban nak bayar hutang kad kredit. jangan tunggu lama kawan, bertindak sekarang. Daripada bayar lebih untuk kad kredit boleh pergi makan dengan keluarga, tengok wayang, jalan2 makan angin.